informatie bezoekers

Wij proberen de Kanto Fair de grootste en leukste Pokémon beurs van Nederland te maken. Daarom hebben wij verschillende activiteiten gepland, zoals een live stream area waar Voggt aanwezig zal zijn, een waar toernooi met mooie prijzen, een uitlegtafel om de Trading Card Game te leren spelen, ruiltafels en natuurlijk een heleboel verkopers met tafels boordevol Pokémon.

Kortom: een evenement wat je niet wilt missen!

 

maaspoort den bosch

In het noorden van Den Bosch ligt de evenementenhal de Maaspoort. De Maaspoort is niet alleen makkelijk te bereiken met de auto, maar ook met het OV. Vanaf het station 's-Hertogenbosch rijden er 3 verschillende buslijnen die bijna voor de deur van de Maaspoort stoppen.

Er is genoeg parkeerplek en parkeren is bovendien gratis!

 

De Kanto Fair zal open zijn van 11:00 tot 16:00 uur

Je Tickets koop je  online - wel zo makkelijk

Door je tickets vooraf te kopen, ben je sneller binnen en bespaar je bovendien geld. De ticket prijzen zijn als volgt:

  • Algemene toegang - 1 persoon: €6 (€7 aan de deur)
  • Algemene toegang + toegang TCG toernooi: €15 (slechts 16 plekken beschikbaar)
  • Familieticket - tot max 4 personen: €20 (€22 aan de deur)

Kinderen t/m 5 jaar mogen gratis naar binnen! Ook zal het laatste uur de entree gratis zijn!

Toegang tot het toernooi is alleen online beschikbaar. Algemene toegang en het familieticket zijn goedkoper als je vooraf reserveert. Ticket zijn nu hier te koop!

een zaal vol pokémon

Natuurlijk kunnen er op een Pokémon beurs geen verkopers ontbreken. De Kanto Fair pakt dit groots aan: er zullen meer dan 150 tafels vol met Pokémon spullen aanwezig zijn op de fair! Niet alleen gloednieuwe spullen zul je hier kunnen krijgen, maar ook losse kaarten, graded kaarten, handgemaakte spullen en nog veel meer.

Eten & drinken

De Maaspoort heeft een eigen catering en deze zal de gehele dag open zijn. Onder andere friet, snacks en broodjes zullen op het menu staan. Natuurlijk is er ook koffie, thee of fris beschikbaar. 

Het is niet de bedoeling om eigen consumpties mee te nemen.

neem je ruilmap mee!

Wat is een Pokémon evenement zonder de mogelijkheid om te kunnen ruilen? Juist, helemaal niks!

In de Maaspoort is een apart deel afgezet om te kunnen ruilen. Natuurlijk ben je niet beperkt tot deze ruimte en mag overal in de hal met je ruilmap rondlopen en kijken of jij je verzameling compleet kan maken. Er zullen genoeg standhouders zijn die ook in zullen zijn voor een mooie trade.

live streams op voggt

Voggt zal aanwezig zijn op de Kanto Fair met meerdere streamers!

Voggt is een live stream/seller platform waar streamers live hun Pokémon kaarten verkopen of pack breaks doen. Wil je meer weten over het platform of zelf verkoper worden, ga dan even langs bij de stand en ze kunnen je alle informatie geven. 

Ook zullen er vanuit de conventie meerdere streamers live gaan op het platform, wat ook uitgezonden zal worden op de schermen in de zaal.

test je vaardigheden in een echt toernooi

Tijdens de Kanto Fair zal er een TCG toernooi plaatsvinden en ook gestreamed worden op de schermen in de zaal. Er zijn maximaal 16 plekken beschikbaar en er zijn mooie prijzen te winnen! Koop dus snel je ticket voordat alle plekken vol zitten! Het formaat zal standaard zijn er en zullen 4 of 5 rondes worden gespeeld.

Heb je nou altijd al willen weten hoe het spel nu precies werkt? Dan hebben we naast het TCG toernooi ook tafels waar iemand het spel aan je uit kan leggen en waar je direct een kant en klaar deck kunt kopen om je eerste match aan te gaan. Wie weet win je dan bij een volgend toernooi wel die mooie hoofdprijs!